Tony tog med sonen till Borneo

By January 16, 2014Reseberättelser
[wptabcontent] Tony och sonen Benjamin planterade regnskog på Borneo tillsammans som ett sätt att förbättra levnadsvillkoren för de utsatta orangutangerna.

Jag och Benjamin (8 år) hade en otroligt fin resa till Borneo. Vi hade stora förväntningar inför resan och samtidigt fanns det på ett positivt sett lite nervositet i kroppen.

Väl framme i Sabah insåg vi snabbt hur unik djungeln är; det är svårt att beskriva mångfalden av djur och vilket ljud det skapar. Detta kombinerat med den vackra naturen är något oslagbart. Själva projektet var väl genomfört från början till slut och vi kände att vi bidrog konkret genom att plantera träd och hjälpa det lokala samhället kring floden Kinabatangan.

Vår guide var helt suverän; påläst, strukturerad, professionell och vi kände oss väldigt trygga under hans ledning. Det var även trevligt att lära känna det australienska par (mor och dotter) som deltog i samma projekt som vi.

Reseb

Vi fick uppleva en unik grej och är tacksam att vi fått ett så starkt minne för resten av livet. Kan varmt rekommendera att delta i detta projekt tillsammans med sina barn. Att tillsammans med sin son få uppleva något så starkt och innehållsrikt är svårt att beskriva i ord

Hälsningar Tony & Benjamin

Tony och Benjamin deltog i resan: Familjeresa- Åk på djungeläventyr och hjälp Borneos utrotningshotade djur

Translate »