Vi älskar besöka avlägsna platser, helst med storslagna naturupplevelser och möten med exotiska djur. Som många andra har våra liv formats av våra resor, de platser vi besökt och de människor vi mött runt om i världen. Vi vill erbjuda reseupplevelser som berör och lämnar bestående minnen.

Vi känner också, liksom många andra, att man inte får samma reseupplevelse när man endast reser som turist. Man får ut så mycket mer om man får kavla upp armarna och delta istället för att bara passivt titta på. Därför samarbetar vi med organisationer vars arbete är djupt förankrat i lokala hållbarhetsinitiativ där man som deltagare har möjlighet att medverka till nått positivt.

Det kan vara att man kombinerar djursafari med att bistå forskare med att samla in viktig data om olika djurarter, kombinera djungelsafari med att hjälpa en organisation vars mål är att rädda de vilda orangutangerna på Borneo, eller assistera förvaltare och veterinärer på ett Afrikanskt naturreservat på kritiska uppdrag.

Genom att resa med oss får du inte bara komma otroligt nära vilda djur, uppleva magisk natur och möta fascinerande människor. Du får också delta aktivt och engagera dig i meningsfullt arbete. På så sätt får du en oförglömlig reseupplevelse som kommer ge minnen för livet!