Få 1500 kronor rabatt i november!

By October 14, 2014Nyheter

Har du alltid drömt om att volontärarbeta med vilda djur i Afrika? Då ska du passa på nu för vi ger 1500 kronor i rabatt till dig som åker på några av våra allra mest populära projekt mellan den 3 november och 4 december 2014.

Välj mellan:

Safari och datainsamling bland “The Big Five” . Det här projektet i Makalalireservatet, nära den berömda Krugerparken, ger dig en fantastisk möjlighet att få uppleva den afrikanska bushen och dess vilda djur medan du tillbringar dina dagar i bushen där du observerar olika djurs rörelsemönster och beteenden.

Hjälp rädda Afrikas utrotningshotade djur. Detta är den perfekta resan för dig som är särskilt intresserad av utrotningshotade djur och vill få en upplevelse utöver det vanliga. Under hela din vistelse sover du i tält i bushen bland elefanter och lejon, noshörningar och geparder och på dagarna åker du på safariturer med jeep eller går bush walks med syfte att spåra och samla in information om utrotningshotade arter.

Var med och skapa ett nytt naturreservat i Sydafrika. Målet med detta projekt är att bygga upp ett nytt naturskyddsområde i Sydafrika, Zingelareservatet. Som volontär deltar du aktivt i arbetet med att föda upp djur, att introducera nya djur in i reservatet och att samla data om de vilda djur som redan finns där.

Boka nu för att vara säker på att få plats!

Translate »