Travel and make a difference

Good Travel erbjuder volontär- och safariresor där du antingen bidrar för att hjälpa människor och lokala samhällen till ett bättre liv eller arbetar för att bevara hotade djurarter och deras naturliga livsmiljö.

På våra resor upplever du vilda djur och magisk natur på riktigt nära håll. Du kommer nära människor och lokala samhällen, delar intressanta möten och får djupare upplevelser av landet och kulturen du besöker.

Som volontär delar du med dig av din tid och energi för att förbättra den värld vi lever i och det du får tillbaka är en djupare och mer spännande upplevelse än någon resa kan erbjuda. Genom att åka som deltagare istället för åskådare och samtidigt bidra till något positivt får du en resa utöver det vanliga som du kommer att minnas resten av livet.

Våra resor

Om du vill ha en upplevelse för livet, lära av andra kulturer, upptäcka världen och känner att du samtidigt skulle vilja göra något meningsfullt. Då ska du åka på en volontärresa!

Med Good Travel kan du resa och göra en insats för barn och samhälle eller djur och natur, vi har olika noga utvalda projekt i flera världsdelar. 

Alla har sitt eget motiv eller drivkraft för att åka som volontär. Det kan vara bra att tänka igenom varför du vill åka och vad du vill ha ut av din resa. När du väl bestämt dig för att åka så garanterar vi att du inte kommer att ångra dig och att du troligen inte kommer vilja resa på något annat sätt igen!

Här får du härlig reseinspiration

Efter en spännande resa är vi uppfyllda av alla upplevelser och nya intryck. Då är det roligt att dela med sig av bilder och minnen så att andra kan få en känsla av allt en varit med om. På samma sätt är det spännande är det att ta del av och jämföra andras reseupplevelser med sina egna. Och i planeringsfasen är det härligt odh att få tips och inspiration till sin egen framtida resa.

Här kan du läsa reseberättelser från när och fjärran och se massor av fina bilder som våra volontärer delat med sig av. Klicka vidare och låt dig inspireras!

Nyheter
Nyheter
March 18, 2018

Rätt svar till Gissa Kryddan

Under förra helgens Vildmarksmässa anordnade vi tävlingen Gissa Kryddan. Nu är tävlingen avslutad och här kommer de rätta svaren! Rosmarin Muskotnöt Enbär Kanel Hade du alla rätt? Vi kommer kontakta…
Nyheter
March 8, 2018

Explore – årets härligaste mässa för naturälskare

I början av mars deltar Good Travel i nya mässan Explore tillsammans med många andra spännande arrangörer. Det är tidigare Vildmarks- Foto- och Båtmässan som slagits samman och blivit en…
Nyheter
August 2, 2017

Rabatter i september och oktober

För att fylla på med volontärer där det behövs ger vi nu 15% rabatt på resan "Sköt om Orangutanger och plantera regnskog på Borneo". Gäller endast avresa i september och…

Kontaktinformation

Telefon: 08-23 40 50
Email: info@goodtravel.se

Besöksadress: Nybrokajen 5, 11148 Stockholm, Sverige